Wielki koncert kompozytorski Feliksa Nowowiejskiego. ("Gazeta Gdańska - Echo Gdańskie", 1930)
Afisz inf. o koncercie, któy miał miejsce w Strzelnicy przy Promenade Strasse (obecnie ul. 3 Maja) w Wolnym Mieście Gdańsku.