1-Maja 77 - studzięci w pochodzie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia studentów grających na instrumentach w pochodzie pierwszomajowym w Gdańsku, 1977 r.