1-Maja 77 - studzięci w pochodzie - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1977)
Przedstawia studentów grających na instrumentach w pochodzie pierwszomajowym w Gdańsku, 1977 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Manifestacje -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1990 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk