[Dni Oświaty, Książki i Prasy w Sztumie] / Zbigniew Kosycarz foto reporter prasowy. - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995) (1969)
Przedstawia Dni Oświaty, Ksiażki i Prasy w Sztumie, pochód ulicami miasta, przemawiającego Piotra Stolarka oraz podpisującego ksiażki Jarosława Iwaszkiewicza, z okazji 24-25 maja 1969 roku.