[Dni Oświaty, Książki i Prasy w Sztumie] - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995). (Gdańsk, 1969)
Przedstawia Dni Oświaty, Ksiażki i Prasy w Sztumie, pochód ulicami miasta, przemawiającego Piotra Stolarka oraz podpisującego ksiażki Jarosława Iwaszkiewicza, z okazji 24-25 maja 1969 roku.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Iwaszkiewicz, Jarosław -- (1894-1980) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Sztum; Sztum (Polska ; region) -- 1945-1990 -- fotografie