Poznawanie świata : "Jedzie pociąg z daleka..." / Marion Wieczorek. - Wieczorek, Marion (1968- ).
Zakres i treść: kształcenie i rozwój, pytania pod adresem pedagogiki i dydaktyki, kształcenie w relacji z drugim człowiekiem.