Władysław Terlecki - Czarny romans / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1979)
Afisz teatralny prapremiery, która miała miejsce 21.04.1979 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria i scenografia Marcel Kochańczyk, muzyka Zbigniew Górny.