Boks o mistrzostwo I ligi pomiędzy Wybrzeże Gdańsk - Polonia Gdańsk. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o meczu 11.09.1966 r. w Hali Stoczni Gdańskiej.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Boks -- Polska -- 1945-1970.