Książki Pożarnicze Józefa Boguszewskiego / Tadeusz Olszewski. - Olszewski, Tadeusz (1907-1996) (1946)
Na tle skrzyżowanych toporków strażackich i wieńca laurowego krzyż równoramienny, na jego ramionach litery: C.S.P. i orzełek w koronie, w środku symbol straży pożarnej. Wokoło napis: Książki Pożarnicze Józefa Boguszewskiego.