[Afisz teatralny] William Gibson - Dwoje na huśtawce = (Two for the Seesaw) - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 1992)
Afisz teatralny informujący o premierze 11.04.1992 r. Teatr Kameralny w Sopocie. Reżyseria: Barbara Sass-Zdort.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); 1901-2000; 1989-2000; Afisze -- 1970-2000.; Afisz teatralny