Centralne podsumowanie akcji lato OHP 79 / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia przedstawicieli OHP na podsumowaniu akcji OHP 79 w Gdańsku, 26. 10. 1979 r.