[Afisz. Incipit] Komunikat Kierownictwa Ogniska Muzycznego w Malborku ... zostaje otwarte ognisko muzyczne. (Malbork : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o otwarciu ogniska w styczniu 1951 r.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne