Politechnika Gdańska : Zakład Konstrukcji Okrętów / Janusz Uklejewski fotografik. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1945)
Przedstawia inżynierów z Zakładu Konstrukcji Okrętów Politechniki Gdańskiej, około 1960 r.