Politechnika Gdańska : Zakład Konstrukcji Okrętów - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Gdynia, 1945)
Przedstawia inżynierów z Zakładu Konstrukcji Okrętów Politechniki Gdańskiej, około 1960 r.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Wydział Inżynierii Mechanicznej i Okrętownictwa (Politechnika Gdańska); 1945-1989; 1901-2000; Fotografie