Wyspa Spichrzów. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 2000)
Broszura dotycząca nowej zabudowy ul. Stągiewnej na gdańskiej Wyspie Spichrzów.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1990- -- druki ulotne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1990-.; Druki ulotne