Grunwaldzkie zwycięstwo : 15.VII.1410-15.VII.1960 / tekst S. Ozimek. - Ozimek, Stanisław (1931-2021) ([wydawca nieznany], 1960)
Plakat propagandowy z okazji rocznicy bitwy pod Grunwaldem. Na druku ilustracje m.in. fragmenty obrazu Jana Matejki, rycerzy krzyżackich, Konrada Adenauera. Pod każdą ilustracją tekst.