Ex Libris Michała Reichera [Krystyna Wróblewska]. - Wróblewska, Krystyna (1904-1994) (1957)
Przedstawia drzewo oplecione wstęgą z napisem EX Libris, przy nim krzesło i stół, w głębi wiejski dom. U dołu półkoliście napis: Michała Reichera.