Medal. Bojownikom Niepodległości. ([Mennica Państwowa], 1937)
Medal. Awers: Trzy miecze przeszywające trzy hydry. W otoku napis: Bojownikom Niepodległości, znak Mennicy Warszawskiej. Rewers: Litery RP.