[Afisz. Incipit] Uchwała Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Malborku z dnia 26 października 1956 r. w sprawie ustalenia obwodów głosowania do Sejmu ... / Kazimierz Sankowski. - Sankowski, K. (działacz polityczny) (Prezydium Powiatowej Rady Narodowej, 1956)
Afisz z treścią uchwały.