"Rzeczpospolita" maturalna wiedza o społeczeństwie, fizyka i astronomia. (Warszawa : Presspublica, 2007)
Część informacyjna: wskazówki do nauki ; część praktyczna: testy maturalne z omawianych przedmiotów.
Tyt. z etykiety dysku.
Wymagania systemowe: procesor Pentium 800 MHz; 128 MB RAM; system Windows 98 SE z Service Pack2; Windows ME, Windows 2000 z Service Pack4, Windows XP; karta graficzna z min. rozdzielczością 800x600; Adobe Acrobat Reader; przeglądarka internetowa; Adobe Flash Player9; CD-ROM.
Keywords: Wychowanie obywatelskie -- egzaminy, pytania; Matura (2005- ) -- poradniki; Wydawnictwa elektroniczne; Fizyka -- egzaminy maturalne