Danzig Langebrücke. ([S. l. : s. n., 1910)
Przedstawia Długie Pobrzeże w Gdańsku, ujęcie z Zielonego Mostu w kierunku Domu Przyrodników, ok. 1920 roku.
Data wg stempla pocz. na awersie.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe