Exlibris Martinez Yuste F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). (1959)
Przedstawia, w owalu, mężczyznę klęczącego przed posągami bogów, obok cyfra rzymska I. Wzdłuż górnej krawędzi napis: Exlibris Martinez Yuste. Sygn. aut. w obrębie kompoz. i nr dzieła 124.