Mecz bokserski o drużynowe mistrzostwo Wybrzeża Lechia-Gwardia. (Gdańsk : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o meczu 19.09.1948 r. we Wrzeszczu.
Keywords: Boks -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne