Mikołaj Kopernik studium II - Żukowski, Stanisław (1911-1983). ([Warszawa], 1972)
Przedstawia portret w popiersiu Mikołaja Kopernika.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, numer odbitki 2/3, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Kopernik, Mikołaj -- (1473-1543) -- portrety; Grafika -- Polska -- 1970-2000.