[Msza Święta w kościele Mariackim w Gdańsku] / Pracownia Fotografii Artystycznej Pepliński Edmund. - Pepliński, Edmund (1959)
Przedstawia biskupów, księży i wiernych podczas mszy świętej w kościele Mariackim w Gdańsku w czasie skary biskupej Lecha Kaczmarka 18 stycznia 1959 roku.