Złota Brama - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1976)
Przedstawia Złotą Bramę w Gdańsku, widok od ul. Długiej, 1976 r.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie przez autora fot.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie