[Dwór Artusa] - Hellingrath, Berthold (1877-1954). ([Gdańsk], 1910)
Przedstawia Dwór Artusa w Gdańsku.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie treści kompozycji.
Miejsce powstania na podstawie działalności autora.
Data powstania na podstawie działalności autora.
Pod polem kompozycji, po prawej stronie, ołówkiem: B. Hellingrath.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.; Dwór Artusa (Gdańsk, Polska).