Zamek w Drzewicy - Kaliszczak, Zbigniew (1903-1985). ([Wilno], 1935)
Przedstawia fragment ruin zamku w Drzewicy.
Miejsce powstania według działalności autora.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, data i sygnatura autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.