Julian Green - Nieprzyjaciel / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1973)
Afisz teatralny polskiej prapremiery, która miała miejsce 18.05.1973 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Stanisław Hebanowski, scenografia Ali Bunsch.