Julian Green - Nieprzyjaciel - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1973)
Afisz teatralny polskiej prapremiery, która miała miejsce 18.05.1973 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Stanisław Hebanowski, scenografia Ali Bunsch.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Państwowy Teatr Wybrzeże. -- Scena Kameralna (Sopot) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.