Wiec przedwyborczy z udziałem V-Prezesa WKPPS, Prezydenta m. Gdyni tow. Zakrzewskiego Henryka. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wiecu w sali Ob. Wenty na Obłużu.
Keywords: Zakrzewski, Henryk -- (1897-?).; Bigus, Antoni -- (1903-1980).; Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła