Dem hochw. Br. Julius Eduard Czwalina Mstr. vom St. der zur Einigkeit im Or. vom Danzig, zu seiner 50jährigen Geburtstags Feier am 22. Januar 1860. (s.n., 1860)
Druk z tekstem pieśni masonów gdańskich loży Jedność z okazji 50. urodzin brata Julius Eduard Czwalina dnia 22 stycznia 1860 r.