[Afisz teatralny. Incipit] W sobote dnia 5 kwietnia 1946 roku ... odbedzie sie Przedstawienie Amatorskie ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu Koła Młodzieży PCK przy Szkole Powszechnej Nr 4 w Lęborku w sali Domu Harcerza przy ul. Zwycięstwa nr 3.