[Afisz teatralny. Incipit] W sobote dnia 5 kwietnia 1946 roku ... odbedzie sie Przedstawienie Amatorskie ... (Lębork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu Koła Młodzieży PCK przy Szkole Powszechnej Nr 4 w Lęborku w sali Domu Harcerza przy ul. Zwycięstwa nr 3.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Szkoły -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.