Festiwal muzyki ludowej w Zamku w Malborku. (Malbork : [s.n.], 1949)
Afisz festiwalu, który miał miejsce 22 maja 1949 r.
Keywords: Zamek (Malbork, Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła