[Afisz. Incipit:] Montaż muzyczno-słowny K. Winklera Z syreną pod rękę ... / Państwowa Organizacja Imprez Artystycznych Artos Delegatura w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o wydarzeniu.