[Afisz teatralny] : [Inc.:] 7. Abonnement. No. 2. Montag, den 15. April 1816. Die Jäger. Ein ländliches Sittengemälde in 5 Aufzügen, von Ifland. ([Gdańsk : s.n.], 1816)
Afisz przedstawienia "Die Jäger. Ein ländliches Sittengemälde in 5 Aufzügen" A. W. Ifflanda.
Tytuł nadany przez katalogującego. Miejsce na podst. katalogu hist. PAN BG.
Keywords: Iffland, August Wilhelm -- (1759-1814).; Stadttheater (Gdańsk) -- historia; Teatry -- Polska; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w