Gino Sabattini : Prosit 1964 / [Bordas]. - Bordás, Ferenc (1911-1982) (1964)
Przedstawia parę w strojach hiszpańskich, w głębi zabudowania miasta. Napis u góry: Prosit 1964, u dołu: Gino Sabattini. Sygn. aut. w obrębie kompoz.