Ex Collectione Dr. Antoni Około-Kułak - Steller, Paweł (1895-1974).; Około-Kułak, Antoni (1883-1940). ([Katowice] : [wydawca nieznany], 1938)
Pod kapeluszem prałackim herb szlachecki. Napis u góry: Ex Collectione, u dołu: Dr. Antoni Około-Kułak.
Na odwrocie pieczątka czerwonym tuszem: Paweł Steller Katowice 1938.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.