Nieśwież - Brama Słucka - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960). ([Warszawa], 1938)
Przedstawia widok Bramy Słuckiej w Nieświeżu.
Poniżej kompozycji ołówkiem tytuł, data powstania i sygnatura autora: K. Wiszniewski.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.