Jan Wilkowski - Tymoteusz Rymcimci - Teatr Lalek (Białystok). (Białystok : [wydawca nieznany], 2007)
Plakat premiery 2.12.2007 r. Reżyseria: Andrzej Beya Zaborski, scenografia: Halina Zalewska-Słobodzianek.
Keywords: Teatr Lalek (Białystok) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.