Medal. Płk. Władysław Kononowicz-120. Rocznica Powstania Styczniowego. - Kononowicz, Władysław (1820-1863) ([Mennica Państwowa], 1985)
Medal. Awers: Głowa na wprost, obok godło Polski z okresu powstania styczniowego, wzdłuż krawędzi napis: Płk. Władysław Kononowicz Stracony w Warce 4.VI.1963. Rewers: Sztandar z Orłem Królestwa Polskiego w owalu, wzdłuż krawędzi napis: 1863-1983. 120 Rocznica Powstania Styczniowego.