Widok na Dworzec PKP z ul. 3-go Maja - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk, 1980)
Przedstawia budynek Dworca Głównego w Gdańsku, ujęcie z ul. 3 Maja, ok. 1989 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie, data wg przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie