Muzeum Weterynarii w Ciechanowcu Ex Libris / Sławomir Chudzik. - Chudzik, Sławomir (1934-1993) ([Wydawca nieznany], 1993)
Mężczyzna smarujący konia maścią, u dołu napis: Muzeum Weterynarii w Ciechanowcu Ex Libris.