[Afisz. Incipit] Zarządzenie Przedsiębiorstwa Miejskie w Lęborku ... (Lębork : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o możliwości dzierżawy ogródków działkowych 3.02.1948 r.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła