Ex Libris Meta Kodanipork L. Soom. - Soom, Leida (1912-2009) (1962)
Przedstawia twarz kobiety trzymającej w ręku maskę teatralną. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Meta Kodanipork. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.