Gdańsk Brzeźno - J. Bułhak i Syn. (Warszawa : J. Bułhak i Syn Fotograficy Warszawa - Żolibórz Krasińskiego 18 m 1, 1949)
Przedstawia plażę w Brzeźnie, na niej łodzie rybackie, ok. 1949 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie. Data wg pieczątek na rewersie. Jedna z pieczątek w j. ang z datą: Copyright by J. Bułhak & Son Warsaw 1949.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Plaże -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Brzeźno (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- fotografie