Tischlied beim 450 jähr. Buchdruck-Jubiläum dem gleichzeitigen Kreisvereinstag ost- und westpreuss. Buchhändler gewidmet. ([wydawca nieznany], 1890)
Druk z pieśnią jubileuszową na uroczystościach, które miały miejsce 22 czerwca 1890 r. Jaśkowa Dolina.