Tischlied beim 450 jähr. Buchdruck-Jubiläum dem gleichzeitigen Kreisvereinstag ost- und westpreuss. Buchhändler gewidmet. (Danzig : [wydawca nieznany], 1890)
Druk z pieśnią jubileuszową na uroczystościach, które miały miejsce 22 czerwca 1890 r. Jaśkowa Dolina.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne; Druki ulotne -- 19 w; Pieśni niemieckie -- 1870-1914 -- teksty