Aussicht vom Walle beim Scheunenwinkel auf die Kirche und das Hospital zum heiligen Leichnam A. L. Randt. - Randt, August Lobegott (1794-1859) (1854)
Przedstawia kościół i szpital Bożego Ciała w Gdańsku od północnego zachodu, według rysunku z 1835 r.